& Spiritueel Centrum - Uitgeest   

 

Dubbel klik op onderstaande link om verder te lezen;

Het Gastenboek

 

 

Populierenlaan 68
1911 BM  Uitgeest
Tel: 0251-750792
Email:
Info@spiritueelcentrum-uitgeest.nl
uiting-praktijk@hotmail.com

KvK 34257722

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cursussen.

REIKI 1 - 2 - 3
De Reiki klassen voor Reiki 1 en 2 worden in kleine groepjes gegeven. Omdat veel mensen een weekendcursus lastig vinden , geef ik de cursus in 1 dag. U leert wat Reiki is,  de geschiedenis van Reiki en hoe u Reiki kunt toepassen en doorgeven. De dag is van 09.30 tot ca. 17.00 uur. Omdat het best veel informatie is krijgt u natuurlijk wel een uitgebreid informatieboek mee, zodat u het thuis allemaal nog eens na kunt lezen. Omdat het therorie gedeelte thuis na te lezen is, wordt er aan het praktijkgedeelte tijdens de cursus, in verhouding, meer tijd besteed. 
Als u het toch prettiger vindt om de workshop in een weekend te doen, kan dit uiteraard ook. Dan wordt de informatie en de praktijk oefeningen verdeeld over 2 dagen. (van 10.00 tot ca. 15.00 uur) Neem hiervoor even contact met mij op!
Natuurlijk kunt u bij vragen altijd contact met me opnemen. Uiteraard ontvangt u aan het eind van iedere cursus een certificaat.  Prijzen zijn inclusief  lunch;

Reiki 1  € 130,00 Reiki 2  € 160,00
Reiki 3 is de MASTER GRAAD.
Deze cursus is een individuele cursus en bestaat uit meerdere dagen en/of dagdelen, verdeeld over een langer periode. Onderdelen van de master opleiding zijn o.a. stage lopen tijdens de Reiki 1 en 2 cursussen, werken je aan je persoonlijke ontwikkeling, inwijdingen leren geven etc. De tijd van deze cursus is variabel en je ontvangt je masterinwijding als je er klaar voor bent. Aangezien deze cursus best intensief is, wordt deze alleen gestart na een persoonlijk gesprek! Neem hiervoor even contact met mij op. De kosten voor de cursus zijn € 45,-- per dagdeel en voor de masterinwijdingsdag € 150,00. Voor de lunch/koffie/thee etc. op de stage dagen vraag ik een onkostenvergoeding van € 15,00 p.d.

Op speciaal verzoek is er besloten om de Masteropleiding te splitsen in
Reiki 3 A: Practitioner en Reiki 3 B: Teatcher

Dit omdat sommige mensen wel graag met de master energie zouden willen werken, voor zichzelf of om mee te behandelen, maar niet de intentie hebben om mensen les te geven en in te wijden. Hierdoor onthouden ze zich van de master-opleiding, echter, hebben ze ook het gevoel dat ze zelf niet verder komen.

Reiki 3A wordt ook wel Reikimaster-Practitioner (behandelaar) genoemd. Hierbij krijg je de master inwijding zodat je kunt werken met de krachtige master-energie en het master-symbool, echter… !
Je word niet opgeleid als Reikimaster-Teatcher (leraar). Je kan dus geen cursussen en inwijdingen geven.

Naast het doorgeven van de krachtige energie zal ook je eigen ontwikkeling een sterke groei doormaken. Het is dus tevens een mooie aanvulling voor je zelf!

De 3A cursus duurt 2 dagen. Kosten € 249,50 Heb je interesse? Neem dan even contact op! (gaat door bij 2 inschrijvingen)

Uiteraard is het wel mogelijk, om, als je daar later aan toe bent, ook nog Reiki 3 B te doen waarbij naast je persoonlijke ontwikkeling, het lesgeven (inclusief stagelopen) en inwijden centraal staat. Hiervoor gelden de "regels" van Reiki 3

Kijk in de agenda wanneer een cursus gepland staat!

  

 

GELEIDE MEDITATIE
In kleine groepjes worden diverse vormen van mediteren geoefend. We beginnen bij eenvoudige meditaties en gaan stap voor stap verder. Speciaal voor beginners.
Er is inmiddels ook een VERVOLG meditatie programma, speciaal voor de mensen welke de beginnerscursus al hebben gedaan.
De cursussen wordt 1 x per 2 weken, op een maandag en/of dinsdag avond gegeven en duurt van 20.00 tot 21.00 uur, met een uitloop tot 21.30.

Kosten € 49.50
De groepjes zijn met maximaal 6 a 7 personen.

de meditatie / cursus ruimte

Cursus KRISTALTHERAPIE voor (Reiki) therapeuten.

Wil je meer weten over de werking van Edelstenen en Kristallen?
Wil je leren werken met Edelstenen en Kristallen tijdens een energetische en/of Reiki behandeling?

Doe dan mee met de cursus Kristaltherapie voor energetisch werkers en behandelaars. De cursus is opgedeeld in 3 modules.
Tijdens de module 1 leer je de basisprincipes mbt kristallen en edelstenen, je leert de basis stenen en we gaan bezig met de basisvaardigheden mbt de chakra's en het aura. Bij module 2 gaan we uitgebreider in op het stenen assortiment en bij module 3 gaan we dieper in op het werken met het aura.
Voor opleiding: minimaal Reiki 1 of ervaring in Magnetiseren.
Duur: per module 1 dag
Module 1: kosten € 185,00        incl. basisset chakra stenen, werkboek,
                                                certificaat, lunch, koffie/thee/koek
Module 2: kosten € 220,--         incl. uitgebreide set stenen, werkboek,
                                                certificaat, lunch, koffie/thee/koek

Module 3: kosten  € 150,00       incl. werkboek, certificaat, lunch, koffie/
                                                 thee/koek


Deelname minimaal 4 personen

Wil je meedoen, geef je dan zo spoedig mogelijk op!

Cursus : CHAKRA-VOET-STEEN-MASSAGE
Speciaal voor mensen welke al wat ervaring hebben met Chakra-healing is deze cursus ontwikkeld, maar ook mensen welke geinteresseerd zijn in edelstenen en chakrahealing zullen deze cursus een grote aanvulling vinden op hun werk.
Tijdens deze cursus leer je de basiskennis van edelstenen, het gebruik van edelstenen bij chakrahealing en je leert de voeten te masseren en te behandelen met edelstenenstempels.
De 7 hoofdchakra's worden behandeld met chakra-edelsteen-pads en de voeten worden o.a. gemasseerd met edelsteenstempeltjes en massage stenen.
Bij deze cursus ontvangt u uiteraard een duidelijk cursusboekje en certificaat, maar ook de edelsteenpads, edelsteenstempels en massage stenen zitten bij de cursus inbegrepen.

Deelname minimaal 2 personen en maximaal 4 personen
Duur van de cursus: 1 dag (datum in overleg)
Kosten € 177,95 INCLUSIEF MATERIAAL!

 

Workshops

Workshop 1: MEDITEREN MET KRISTAL
Tijdens de Workshop Mediteren met kristal leren we: * de basis over kristallen (en half edelstenen) * de basis over het mediteren * ontspannen en aarden *hoe we kristal kunnen gebruiken bij onze meditatie.
De kosten van deze workshop zijn, inclusief kristal in fluwelen buideltje, syllabus, certificaat en koffie/thee  € 45,75.

 

Workshop 2:  MEDITEREN EN CHAKRA BEHANDELING MET                                              EDELSTENEN
Tijdens de Workshop Mediteren en Chakra behandeling met edelsteen leren we onder andere: * de basis over de chakra’s en het aura * de basis over de chakrastenen * ontspannen en aarden (korte herhaling) * mediteren en chakra behandeling met edelstenen.
(Daar deze workshop een vervolg is op workshop 1: Mediteren met Kristal, kan deze alleen gevolgd worden nadat men workshop 1 gevolgd heeft. denkt u al over voldoende informatie over kristallen te beschikken, neem dan even contact op met de praktijk.)
De kosten van deze workshop zijn, inclusief chakrastenen in buideltje, syllabus, certificaat en koffie/thee  € 55,95

 

Workshop 3: COMBINATIE WORKSHOP
Op speciaal verzoek kunnen workshop 1 en 2 ook in combinatie op 1 dag gegeven worden. Workshop 1 in de ochtend, workshop 2 in de middag.
Uiteraard met in de pauze een (eenvoudige) lunch.
Bij deze combinatie workshop ontvangt u natuurlijk zowel het kristal in buidel als de chakra-stenen set. De inhoud van het syllabus omvat de gegevens van workshop 1 en 2.
Kosten€ 96,75

       

Neem voor het maken van een afspraak even contact op met de praktijk.
Op de Kristaltherapie pagina staan enkele reacties van deelnemers!
Leuk om even te lezen hoe anderen de workshops ervaren hebben!

Workshop 4: MANDALA'S MAKEN MET EDELSTENEN
Mandala's maken met edelstenen.
Dit is echt een CREA-WORKSHOP. Na eerst een stukje theorie gedaan te hebben over wat een mandala nou eigenlijk is, gaan we een persoonlijke mandala maken.
Dit doen we eerst op papier om te zien welke model/afbeelding we willen hebben en nadat we deze getekend hebben, gaan we "proefleggingen"maken met edelstenen. Pas als we helemaal tevreden zijn met het resultaat en de mandala goed "aanvoelt", dan gaan we de edelstenen plakken en voegen op een houten ronde plank en u krijgt hem natuurlijk ook mee naar huis! Indien gewenst en de tijd het toelaat, worden er tijdens de crea-workshop ontspanningsoefeningen en korte meditaties gehouden. Kosten € 47.50

Let op! deze workshop wordt alleen gegeven op speciaal verzoek! hiervoor worden van te voren geen data gepland!

   

Workshop 5: OORKAARS THERAPIE.
Tijdens deze workshop leer je in ca 3 uurtjes hoe je zelf een oorkaarsbehandeling kunt geven. Uiteraard ontvang en geef je tijdens de workshop zelf ook een behandeling. Deze workshop wordt alleen gegeven met 2 personen!
Je krijgt een werkboekje mee naar huis, zodat je het later allemaal nog eens door kunt lezen en een certificaat. 
Kosten: € 47,50 p.p. (inclusief 2 oorkaarsen voor de eigen behandeling tijdens de workshop)

Workshop 6: VITAL FEET BOWL voetmassage.

De Vital Feet Bowl voetmassage is een ayurvedische voetmassage met een massageschaaltje en Ghee (geklaarde kruiden boter). Kijk voor uitgebreide informatie op de Vital Feet Bowl massage site.

Tijdens deze workshop leer je hoe je de massage kunt toepassen, zowel bij anderen als bij jezelf. De workshop duurt ca 3 uur en kost € 95,00.

Dit is inclusief de starterset (bowl, ghee, dvd, opbergzakje) t.w.v. € 45,25 ,
werkboekje, certificaat en koffie/thee!

CREA AVOND/DAG: Sjamanen Ratel maken!

We gaan zelf een persoonlijke Sjamanen Ratel maken!
Deze maken we van kalebas, een stok of tak, verf, zaden, steentjes, veren en/of schelp.
Net wat je zelf leuk vind. Er zijn spullen aanwezig, maar je mag natuurlijk ook zelf een mooie tak, kraaltjes, veren e.d. meenemen.
Tijdens een meditatie gaan we uiteraard bekijken welke spirits ons begeleiden en hieraan wijden we onze ratel zodat we middels de ratel contact kunnen leggen met onze spirit.

           

 

     

De workshop duurt ca 3-3,5 uur, kosten € 37,50 p.p. incl. materiaal, koffie/thee en koek.

Kijk in de AGENDA wanneer iets gepland is.

 

           & Spiritueel Centrum - Uitgeest
Populierenlaan 68
1911 BM Uitgeest
Tel: 0251-750792
Mob: 06-49748228
Email:
uiting-praktijk@hotmail.com
info@spiritueelcentrum-uitgeest.nl