& Spiritueel Centrum - Uitgeest

 

Dubbel klik op onderstaande link om verder te lezen;

Het Gastenboek

 

 

Populierenlaan 68
1911 BM  Uitgeest
Tel: 0251-750792
Email:
Info@spiritueelcentrum-uitgeest.nl
uiting-praktijk@hotmail.com

KvK 34257722

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Orgonite en Orgone-transformatoren

Wat is Orgone?

In de jaren 30 en 40 van de vorige eeuw was Dr. Wilhelm Reich in staat om het bestaan van etherische energie waar te nemen en te meten met een aangepaste Geigerteller, welke hij Orgone noemde.

Dr. Reich stelde vast dat als hij verschillende lagen van fiberglas (organisch materiaal) en staalwol (een anorganisch materiaal), stapelde, dat hij daarmee etherische energie/orgone energie aantrok van zowel de levensbevordelijke positieve vorm (welke Reich “OR of POR” noemde) als ook de schadelijke negatieve etherische energie (“deadly orgone” of “DOR”).

Hij maakte grote kisten, genaamd accumulators of Oracs, waarbij hij de eenvoudige lagen techniek gebruikte. Hiermee was hij in staat om zijn patiënten van diverse kwalen af te helpen door ze gedurende een bepaalde tijd in de kisten te laten plaatsnemen. In de jaren 60 werd Reich’s werk voortgezet door verschillende Russische Wetenschappers.

Zij hebben de Westerse Wetenschap gedwongen om eindelijk en officieel het concept van een universele en onzichtbare energie te accepteren.

In 2000 heeft het echtpaar Don en Carol Croft ontdekt dat door het
mengen van polyester (giet) hars (organisch materiaal) en metalen spaanders (anorganisch) te gieten in kleine mallen, hetzelfde resultaat
gaf dan de accumulators van Dr. Reich.

Samen met kwartskristal, welke de eigenschap hebben om etherische energie te verzamelen, te transformeren en uit te stralen resulteerde dit
in een vorm, die consequent en op efficiënte wijze negatieve energie
omzet in positieve energie. De giethars krimpt onder invloed van het verhardingsmateriaal, welke wordt toegevoegd aan de vloeibare giethars om deze hard te laten worden. Door dit inkrimpen wordt het kwartskristal onder mechanische druk gezet, daardoor treedt het Piëzo-elektrisch effect op binnen in het kristal, waardoor het object als een positieve energie transformator werkt. De orgonite objecten transformeren de aangetrokken Orgone (POR en DOR) en transformeren de negatieve DOR energie in een positieve energie.

Orgonite is dus de verzamelnaam voor orgone transformatoren en balanceert de overal aanwezige energie van negatieve energie in positieve energie. Orgonite is een mengsel van metaalsnippers/krullen en giethars met een bergkristal in het midden en één of meerdere halfedelstenen.

Heel simpel gesteld werken de objecten zo, dat de negatieve energie aangetrokken wordt door de organische component (de giethars) en dan weerkaatst wordt door de metalen schilfers/krullen.

Het kwartskristal zorgt ervoor dat de energie georganiseerd wordt en het object verlaat als een positieve en schone energie.

Orgone transformatoren doen dit continue, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Voordelen van orgone transformatoren:

Orgone transformatoren kunnen allerlei vormen en maten hebben.
Hoekige piramides, ronde piramides, staafjes, bloemvormen etc.

In de praktijk zijn verschillende vormen en soorten te verkrijgen. Wilt u
een Orgone transformator met bepaalde stenen/vorm, dan kan deze op aanvraag voor u gemaakt worden, neem hiervoor even contact op met de praktijk.

(Informatiebron: Internet)

De onderstaande modellen zijn momenteel in de praktijk aanwezig.

 

Prijs orgonite buster € 9,95

Prijs orgonite pilaar € 27,95